Over mezelf enzo


Hoi, ja hoi alweer. Dit is de zoveelste keer dat ik mijn 'about page' aanpas. Speciaal voor jullie wil ik alles zo up-to-date mogelijk houden. Er veranderd de laatste tijd namelijk nogal veel in JoanyM's gedachtenland. Ik had namelijk het gevoel dat ik een kant moest kiezen met mijn blog, een soort van keuze moest maken tussen alles wat ik leuk vind en maar een paar dingen online zetten. Ik heb geen zin meer in die keuze dus heb ik het maar laten waaien. Ik doe wat ik doe en ben wie ik ben. Oja, maar wie ben ik dan, dat ging ik vertellen. Omdat ik het zo graag kwijt wil, ook maar een blogpost erover, dit is dus bijna de exacte versie als die bij de about page staat. Lees het maar gewoon even.


Ik ben Joan. Een meisje, jongedame, vrouw. Een groot onderdeel van mijn leven is waar ik werk, want ja, daar zit ik nu eenmaal vaak. Ik werk in een callcenter als agent, ja zo noemen ze dat, wel op z'n Engels uitspreken dan. Het is dus zo dat ik de hele dag mensen bel. Ja en die mensen zijn thuis, op het werk, in de supermarkt, op school of anywhere else. En dan hebben ze pats boem, ineens mij aan de lijn. Dan vraag ik ze wat dingen, of het gelegen komt enzo, en probeer ik ze wat te verkopen. Ik hang eigenlijk altijd de meest vreemde verhalen op. (Vind ik zelf dan) Ik kom dan ook wel meer dan eens niet zo uit mijn woorden, ik ben ook maar een mens die een paar honderd mensen per dag belt. Je moet jezelf toch onderhouden en de rekeningen betalen en wat nog het grappigste is, ik vind mijn werk zowaar leuk! De kick van een sale halen én dan ook nog eens bovenaan in de lijst staan met de meeste sales, BOOM, I love it!

Ja dat is de sales woman in mij, maar naast mijn bel baantje heb ik nog wel meer dingen die ik doe en leuk vind. Dansen bijvoorbeeld, trillen met die billen enzo. Dansjes in discotheken, bij Nederlandse artiesten, dancehall choreo's en wat er nog komen gaat zijn de dingen die ik doe bij 2stepforward. Ik ben nu zelfs nog een stapje verder gegaan, of ik moet eerder zeggen, een stapje omhoog. Ik ben namelijk gaan stelten lopen. Ja, je kent ze wel, die gekken op een festival of parade, met die lange benen. Dat ben ik nu dus ook, een vrouw met lange benen, kijk maar.
Oefenen in het park moet ook gebeuren, alleen voor optredens heb ik natuurlijk wel een kostuum aan. Iets kleurigs in de meeste gevallen. En dan kunnen mensen naar je kijken en met je op de foto, hoe awesome is dat!


Ja en dan ben ik ook nog bezig met viool spelen, ik had er laatst nog een artikel over geschreven lees maar als je zin hebt. Daar vertel ik over die kleine ik die sinds ze kleuter was al viool wilde spelen en het pas op haar 22e levensjaar ging doen. Ik voel me althans nog wel echt een kleuter als ik mezelf hoor spelen, maar ja het aloude gezegde heeft echt gelijk, oefening baart kunst.

Dat zijn alle dingen die voor mij vaste tijden hebben elke week, dat zijn dingen die 'moeten'. Dan ben ik daarnaast nog een freak, geek of nerd, hoe je het ook wilt noemen, ik noem mezelf al deze dingen bijvoorbeeld. Simpelweg omdat ik een Gamer ben, ja een female gamer, dat ben ik. En trots ben ik er op, echt wel. Waarom? Omdat ik er stiekem erg goed in ben, ook al game ik niet sinds ik kind was. Kreeg pas heel laat een ps2 maar dat is een verhaal voor later. Nu game ik vooral op de Wii U of 3ds. Spelletjes zoals Mario (kart), Zelda, Nes remix en Mario VS. Donkey kong. Ze zijn awesome en voor mij weliswaar nieuw. Dat is niet het enige, want wat mij echt een nerd maakt is het feit dat ik ook een ps4 heb. En dan niet een, nee twee van die dingen. Net als die twee tv's die naast elkaar staan, voor mij en mijn vriend zodat we samen Destiny konden spelen. Ja, op ons eigen scherm, dat moet wel bij online games. Kan nu ook al niet wachten tot Elder Scrolls online uit is zodat we die samen kunnen spelen, als echte nerds.

Ja en die nerd is nog niet eens klaar met praten, of schrijven bedoel ik. Wat ik opschrijf hoor ik zo goed in mijn hoofd dat het echt lijkt alsof ik zit te praten. Misschien doe ik dat ook wel eens, hardop tegen niemand aan praten behalve een beeldscherm of papiertje. En toch vind ik het gezellig om zo te kletsen, ook al weet ik niet wie dit hoort of leest.

Dus, ik was nog niet klaar. Ik heb namelijk een andere hobby, of zoiets. Papiertjes, jep, papiertjes zijn mijn hobby. Kaartjes, briefpapier, dagboekjes en weet ik het hoeveelste knutselproject. Ik hou ervan, ja soms schaam ik me ervoor omdat ik me dan zo'n meisje voel, maar ik vind het gewoon leuk. Ik geef het toe. Ik ga dan ook weer lekker beginnen met Postcrossing. Kaartjes sturen en ontvangen overal en nergens naartoe en vandaan. Snail mail, alleen al zo'n leuk woord. Ik heb dan ook zo'n 60 verschillende soorten briefpapier. Ja echt, ik denk eigenlijk nog wel meer maar ik wilde niet overdrijven.

En dan ben ik ook nog een Netflix addict. Zo eentje die alles kijkt. Daredevil bijvoorbeeld. Wat was die awesome, en het tweede seizoen is ook al aangekondigd. Daarnaast ben ik dat meisje die stiekem Nashville kijkt en oh man zelfs Pretty little liars. Al moet ik zeggen dat bij Pretty little liars ik vaak tegelijk aan het bloggen ben. En dan nog een tip, de nieuwe Netflix original series Kimmie unbreakable is echt leuk. Vorige maand ergens uitgekomen en kleurrijk en grappig. Dan de beste serie EVER, Bojack Horseman. Heb die serie al zeker meer dan 10 keer gezien. Ben echt de tel kwijt. Dat is er zo eentje, die moet je gewoon kijken, en pas je mening geven nadat je het hele eerste seizoen hebt gezien. Seizoen twee is in de maak en ik kan echt niet wachten. Helaas moet ik wel

Zo en dan nog even de naam, JoanyM, ik heb het gevoel dat die nog wel wat uitleg nodig heeft. Joany spreek je natuurlijk gewoon zo uit. Tenminste gewoon voor de mensen die weten dat het een Engelse uitspraak heeft en niet de jongensnaam Jo-an is waarbij de a een ah is. Anyway, de M is niet voor niets in een hoofdletter, dus die zeg je ook als een EM. Dus dan word het: Joany-EM. Waarom? Omdat het in een geinige bui rijmde op Boney M, weten jullie nog wie dat is? Ja van Daddy cool, die kennen jullie wel toch? Anyway, leuk dat je zover kwam met lezen in mijn kletspraatje over mezelf. Nu in het echter tijd om te stoppen. Kijk nog wat rond op mijn blog al ben je nog niet uit gelezen en wie weet klik je dan wel op die volg knop van bloglovin. Ik zou het in ieder geval doen.


JoanyM - JoanyMGeen opmerkingen:

Een reactie posten