Nieuw haar met micro ring extentions!YAY!! Nadat ik mijn vakantiegeld binnen had wist ik dat het zover was. Tijd voor nieuw haar! Na een hoop research over welk haar ik nou precies moest hebben en hoe de extentions erin moeten worden gezet heb ik de verandering nog wat heftiger gemaakt. Ik heb ook maar besloten een andere haarkleur te nemen, benieuwd?!Eerst even een foto van hoe het eruit zag. Bruin/rood haar tot net over mijn schouders. Ik had vaak met optredens voor dansen clip in extentions in. Dat zijn verschillende haarstukken die je in je haar kan zetten omdat er clipjes aan zitten. Dit haar was alleen half synthetisch en daarom na een paar keer gebruiken al helemaal lelijk. Ook was het zo onnatuurlijk stijl, je ziet dan best wel dat het nep is. De eerste paar keren valt dat wel mee maar het is toch een stuk fijner om echt haar te kopen.


Even een foto van mij met mijn neppe lange haar. Je hebt dan verschillende banen met haar en dan op verschillende plaatsen in je haar gezet. Onderaan beginnen naar boven toe, dan loopt het goed over. Het is een goedkope oplossing voor als je niet zeker weet of je het vaak gebruikt en of je het leuk vind. Ik betaalde 30 euro voor al het haar met clipjes er al aan. Als je echt haar koopt ben je wel een stuk duurder uit maar kan je er dus ook veel langer mee doen.

Maar dan nu! Een meer permanente haarverlenging zijn extentions vastgemaakt met micro ringen. Dit zijn kleine ringetjes die het 'nephaar' vastzetten aan je eigen haar. Dit kan er dus niet uit en zit strak op de hoofdhuid. Ik heb echt haar gekocht voor 125 euro wat ook nog onbewerkt is. Dat betekent dat het niet geverfd of gebleekt of wat dan ook is. En dat betekent dan weer dat ik dat haar zelf kan verfen. (mocht ik dat willen) Dit haar kan jaren meegaan, alleen na 6 tot 8 weken moet je de micro ringetjes weer eruit halen en opnieuw inzetten gezien je haar natuurlijk groeit. Ook erg handig voor het verfen, dat kan dan als je het haar eruit hebt erg makkelijk. Zo dan ga ik jullie eindelijk laten zien wat het eindresultaat is van mijn 5 uur lange zit!


Ja je ziet het goed, ik ben voor een hele donkere kleur gegaan! Ik ben er super blij mee, vind de kleur ook goed bij me passen. Er zit toch nog een beetje een rode gloed overheen wat ik wel heel mooi en natuurlijk vind staan. Het is heel gek om ineens lang haar te hebben wat niet wegschuift of niet zo goed vastzit. Ik kan er mee dansen, springen of whatever! De ringetjes zitten erg strak op mijn hoofd en de eerste paar dagen zal het nog wel wat gevoelig zijn. Langzaam zakt het dan iets uit en heb ik hopelijk ook wat minder jeuk. Want oh hell, it's itchy!


Zie hier de before and after foto van de achterkant, wat een verschil! Ik ben constant in de spiegel aan het kijken hoe het eruit ziet haha! Ik heb het laten zetten door een vriendinnetje van dansen die bezig is met een kappersopleiding. Zo fijn iemand in de buurt die dit kan! Wat wel een beetje gek is, is dat ik morgen begin met mijn nieuwe baan, en niemand me kent met dit haar. Dat betekent geen enthousiast gebabbel of mensen die willen kijken hoe het zit, zij kennen mij gewoon helemaal niet anders! Ik heb er wel echt super veel zin in, nieuw haar, nieuwe job, let's do it!


- JoanyM

1 opmerking:

  1. Het ziet er wel mooi en natuurlijk uit! En je nieuwe haarkleur is echt heel tof (het word echt tijd dat ik mijn haar weer ga verven).
    Ik heb gelukkig geen extentions nodig, ik heb erg dik haar en laat het lekker lang groeien ^_^

    BeantwoordenVerwijderen