I've got the job!!


Ja om meteen maar met de deur in huis te vallen, ik heb de baan!! Vandaag hoorde ik eindelijk of ik het was geworden uit alle kandidaten. En JA, YAY, yiiihaaaaa, ik ben het! Zin om even bij te lezen over mijn rommelige week vorige week? Lees dan snel verder.Oké voor de mensen die niet weten wat ik deed of wat ik ga doen even een korte recap. Ik werkte in een callcenter en verkocht tijdschriften. Er zit in de sales industrie een hele grote markt voorbij een callcenter en die ben ik eens even gaan bekijken. Handig dat mijn vriend al in deze wereld thuis is (hij is sales manager) want nu hoef ik niet ver te zoeken naar antwoorden. Op het moment dat ik besloot om pats boem een nieuwe baan te zoeken kwam er een hele mooie functie vrij. Account manager. Dat klinkt goed toch? Dat leek me wel wat om voor te solliciteren. Dus dat deed ik, met koorts zat ik daar te zweten. Al die moeilijke vragen. Anyway, ik ben dus aangenomen en ik ga maandag meteen aan de slag bij Holland Media Combinatie. Ik verzorg dan de advertenties in de lokale kranten, of een gedeelte daarvan althans. Ik vind het spannend en super awesome tegelijk. Veel meer vrijheid, veel meer uitdaging en veel meer salaris. (ook niet onbelangrijk)

Zo, nu weten jullie wat ik ga doen vanaf volgende week. Dit gebeuren is de reden achter de stilte week op mijn blog. Bij elk woord wat ik wilde typen als blogpost kwam eruit, 'ik ben zenuwachtig' of 'ik wil zo graag deze baan!' oftewel chaos in mijn hoofd en geen zinnig woord uit mijn duim te krijgen. (ja want ik zuig altijd al mijn blogposts uit mijn duim gezien ik mijn duimen gebruik voor op mijn telefoon te typen en daar maak ik al mijn blogjes op) Toch heb ik op het werk vorige week een van mijn beste scores neergezet, leuke spelletjes gespeeld én heb ik meegedanst in de nieuwe videoclip van Dean Saunders! Genoeg afleiding voor mij dus!


Een foto van mij, een dansvriendinnetje en Dean. (ik ben de rechter) We waren met ontzettend veel meiden heen gegaan en het was echt heel erg leuk! Ik ben nu al super benieuwd naar het eindresultaat. Ook heb ik een afspraak gemaakt bij de kapper want ik ga voor een nieuwe haarkleur en nieuw kapsel. Wat en hoe komt natuurlijk op mijn blog maar een ding is zeker, het wordt totaal anders!

De pinksterdagen heb ik lekker met mijn vriend doorgebracht, in alle drukte zien we elkaar erg weinig dus het was fijn om weer lekker samen te zijn. We wonen al weer bijna twee jaar samen, time flies!

Dat was mijn update, binnenkort meer over mijn haar, de clip, en natuurlijk die review van Kirby ben ik niet vergeten!

- JoanyM

4 opmerkingen: