Clipshoot met.....


Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, ik mocht meedansen in de clip van een Nederlandse artiest. Het was helemaal in Nijmegen maar het was een super gezellige en ook uitputtende dag. Benieuwd van wie de clipshoot was?


Zoals je ziet was de artiest Gino Graus! Een jonge zanger met een heel gezellig lied. Het nummer komt pas ergens in april uit dus het wordt helaas nog wel een tijd wachten op hoe de clip eruit gaat zien.


Op de foto zie je ons allemaal klaar staan om te beginnen. Ik sta rechts vooraan een beetje zenuwachtig te zijn zoals je ziet. Nog even mijn haar goed doen enzo haha! We hebben hetzelfde dansje zovaak gedanst dat ik het nummer nog steeds in mijn hoofd heb als ik wakker word. Onderweg terug in de auto hebben we met z'n allen nog gesnapchat met Gino, hij was alweer onderweg naar een optreden. Dit was een van de foto's die we ook hadden gestuurd. We moesten dan ook anderhalf uur volmaken in de auto zonder muziek gezien mijn autoradio het niet meer doet,  dan ga je dus snapchatten blijkbaar!
Natuurlijk was het ook nog even selfie time! Ik ben zoooo ontzettend benieuwd naar het resultaat en zal het ook zeker posten! 

- JoanyM 

1 opmerking: